image
frequente vragen stellen over granieten aanrecht, graniet levering, graniet, marme

 

Als tegels zijn geïnstalleerd?
Graniet en marmeren tegels en travertijn, gemonteerd op goed gedroogde uitloop. Wij raden u wacht ten minste 6 weken na de lekkage. S Stoffen zawarce de cast oppervlak (stof en andere additieven) drogen op en "go" buiten. Te eerste positie van de vloer kan vlekvorming op de platen. De vlekken verdwijnen na verloop van tijd, maar het is een lang proces, en het effect van de vloer plaatsen blijven lang in het geheugen.

Hoe weet ik of ik mijn graniet af te dichten?
• Een methode die u kunt gebruiken om te controleren of uw granieten moet worden afgesloten is om wat water sprenkelen op uw aanrecht. Als het water trekt in de steen en geen hiel omhoog, dan raden we je weer te verzegelen graniet.

Kan Marble worden gebruikt in de keuken?
• Geen! Marmer wordt niet aanbevolen voor gebruik in de keuken vanwege de neiging om vlekken en krassen. Echter vanwege de schoonheid en de klassieke look, marmer is een uitstekende keuze voor ijdelheden, natte bar en open haard omringt.

Kan ik hete pannen op granieten aanrecht?
• Ja, Graniet is ideaal voor keukens, want onder normale omstandigheden zal het branden niet. Graniet wordt niet aangetast door hete potten, pannen of open vuur.

Heeft graniet chip of scratch?
• Graniet is een zeer dicht materiaal en onder normale omstandigheden is het chip-en krasvast. Echter, potten, pannen en andere zware voorwerpen chip het plein rand rond een gootsteen. Diverse andere kant profielen zijn beschikbaar die er mooi en verminderen de kans op chippen.

Hoe kan ik beperken de kleuring van graniet of marmer?
• Veeg gemorste benzine op marmer en graniet zo snel mogelijk.
• Vermijd het gebruik van zure of olie-gebaseerde producten op marmer.

Q: Hoe voorzichtig moet ik zijn met graniet?

A: Graniet is krasvast en hittebestendig zijn. U kunt uw potten rechts van het vuur af en leg ze op de granieten en rechts te nemen dingen uit de oven en leg ze op het graniet. Niet bezuinigen op de granieten omdat je het risico loopt te verdoven uw messen! Andere stenen zoals marmer en kalksteen niet presteren zoals voorspelbaar en we ontmoedigen het gebruik ervan in verschillende plaatsen, vooral de keuken.

Vraag: Hoe reinig ik het graniet?

Antwoord: Gewoon het oppervlak af met een natte doek. U kunt een paar druppels van een mild schoonmaakmiddel of zeep toe te voegen, daarna goed afspoelen en droog met een zachte doek. Voeg een beetje azijn aan het water, als je wilt. Voor marmer, NIET toe te voegen azijn.

Heeft graniet vlekken?
In het algemeen geen. Alle stenen poreus enigszins echter graniet weinig porositeit ten opzichte van andere stenen. De meeste graniet kleuren zullen nooit zien vocht, maar sommige kleuren een donkere plek laten zien of een plas vloeistof links op de teller voor een periode van 30 minuten meer. De spot zal uiteindelijk opdrogen en bewijzen zal laten zien. Om veilig te zijn, zeker van zijn dat uw granieten goed is afgesloten - hetzij door de verwerker, of na het graniet is geïnstalleerd.

 

Hoe kan ik beperken de kleuring van graniet of marmer?
• Veeg gemorste benzine op marmer en graniet zo snel mogelijk.
• Vermijd het gebruik van zure of olie-gebaseerde producten op marmer.

Populair graniet

Flamed G603

 

 

Uit eigen steengroeve

 

 

Gebruik: boordsteen, bestrating, bestrating, buiten grens

shanxi black

 

 

beste zwart graniet in China

 

 

Gebruik: keuken aanrecht, werkbladen, badkamer werkbladen, tafelbladen, monument, grafsteen

G648

 

 

G648

 

 

roze graniet uit eigen steengroeve

 

: keuken werkbladen, vloeren, trappen, bestrating, klinkers, grens