image
granieten, werkbladen, keukenblad, keukenbladen, hardsteen, keukenblad

Wij bieden een zeer omvangrijke assortiment van marmer, graniet, lei- en composietsteen.

ZL Stone leverd marmer, graniet, leisteen en aanverwante materialen; ons assortiment bestaat onder andere uit vloer- en wandtegels, keukenbladen, tafels, wastafels ect. . Wij bieden een zeer omvangrijke assortiment van marmer, graniet, lei- en composietsteen. Door eigen import van natuur- en composiet-steen uit onder andere Italië, Spanje, India,Amerika.

vennootschap
Zhanlgong steen is een bedrijf opgericht in 1902. Het bedrijf is uitgegroeid tot een professionele organisatie die gespecialiseerd is in oplossingen op maat. We hebben ook een moderne en volledig uitgeruste werkplaats, waar we onder andere granieten tegels, aanrecht, open haarden, keukenbladen, dorpels, lakens en een badkamer venster voor u op maat en plaats in uw huis.
Wij zijn ook gespecialiseerd in de productie begrafenis werk. Het leggen van natuursteen en graniet of marmer vloeren in eigen beheer, dus we uitgebreid garantie op onze producten.
In onze showroom kunt u de volgende producten:
• graniet en natuursteen open haarden
• Grafmonumenten en accessoires
• Keuken / table / badlakens
Van Steentijd tot internettijdperk
Je ziet op onze website zijn voorbeelden van natuursteen producten. Alles is ontworpen door onszelf, gemeten, geproduceerd en geïnstalleerd.
Op deze website ziet u enkele voorbeelden van de veelzijdigheid die natuursteen biedt. Maar ook kunt uw eigen ontwerp in te dienen een schets of een idee op tafel, dan hebben we samen met u iets heel bijzonders.

Bent u op zoek naar natuursteen producten voor in uw tuin of in uw huis? Dan bent u bij natuursteen leverancier Skledar & Brandwijk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging en verkoop van natuursteen producten in alle soorten en maten.

Natuursteen is een prachtig en zeer duurzaam materiaal waarin het verloop van de natuur is af te lezen. Het heeft een luxe uitstraling en het brengt een gevoel van eeuwigheid met zich mee. Daarnaast is het er hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Door deze eigenschappen leent natuursteen zich bij uitstek voor de vervaardiging van onder andere luxe aanrechtbladen, deurdorpels, vloeren, douchebakken en vensterbanken en ornamenten. Maar ook voor de vervaardiging van grafmonumenten en gedenktekens is natuursteen een ideaal materiaal. Voor al deze producten kunt u terecht bij natuursteen leverancier Zhang lange stenen.

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment natuursteenproducten? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier! Natuursteen leverancier Zhang lange stenen, voor luxe natuurstenen producten op maat.

Populair graniet
image

 

Uit eigen steengroeve

 

 

Gebruik: boordsteen, bestrating, bestrating, buiten grens

 

image

 

beste zwart graniet in China

 

 

Gebruik: keuken aanrecht, werkbladen, badkamer werkbladen, tafelbladen, monument, grafsteen

 

image
roze graniet uit eigen steengroeve

 

Gebruik: keuken werkbladen, vloeren, trappen, bestrating, klinkers, grens